مراحل تهیه بستنی رولی

مراحل تهیه بستنی رولی

مراحل تهیه بستنی رولی

بستنی رولی را توسط دستگاه بستنی ساز ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ  تهیه میکنند. بستنی کاردکی یا فیتیله ای که با دستگاه بستنی ساز رولی تهیه میشود طعم ، مزه و شکل های بی نظیری دارد .دستگاه  بستنی ساز رولی در ایران توسط شرکت آیس رولی تنها شرکت ثبت شده و ثبت کننده دستگاه بستنی ساز رولی در ایران تولید میشود  بستنی های رولی که با نام های متفاوتی عرضه میشود ارگانیک بوده و برای سلامت بسیار مفید میباشد در این نوع بستنی ها از میوه های متفاوت نیز استفاده میشود که علاوه بر اینکه طعم بی نظیری به این بستنی ها میدهد باعث زیبایی وشکیل تر شدن بستنی میشود. بستنی رولی با نام هایی نظیر بستنی کاردکی ، بستنی فیتیله ای ، بستنی تایلندی ، بستنی هزامزه  در بازار عرضه میشود .

مراحل تهیه بستنی رولی

مایع بستنی رو از شیر و پودر قند و استابلایزر (ثعلب) آماده کرده و پس از خنک شدن به مقدار دلخواه بر روی سینی دستگاه بستنی ساز آیس رولی ریخته و با هر میوه ای که مورد نظرتان هست میکس کرده و با استفاده از کاردک بر روی صفحه دستگاه پهن کرده و سپس آن را بصورت رول با شوک دادن به دستگاه از روی سینی جمع کنید و با انواع تنقلات و میوه‌ها و سس های طعم دار میتوان بستنی را تزیین کرده و طعمی نو را با بستنی هزار مزه آیس رولی تجربه کنید.

 برچسب ها :دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ ،بازرگانی دوریا -آیس رولی- بستنی ارگانیک - بستنی فیتیله ای  - دستگاه بستنی ساز هزارمزه - دستگاه بستنی ساز کاردکی


بازدید کنندگان از این صفحه : 9333
ساعت و تاریخ انتشار 12 : 07 : 02 - - 1395/12/17

آخرین محصولات مشابه

نظر کاربران






CAPTCHA!